Meer info op onze nieuwe website 

12 tips om een gebruiksvriendelijke website te ontwerpen!
TV- uitzending RTL4  EconVice Nederland          

 
   Nieuwe roosters of filters nodig?
  
      

 
 
EconVice Nederland uw specialist als het om luchtverwarming gaat!

EconVice Nederland Is een luchttechnisch installatiebedrijf uit Joure dat zich gespecialiseerd heeft in duurzame energiebesparende maatregelen en oplossingen voor luchtverwarmingsinstallaties in de bestaande woningmarkt en wij hebben sinds 1977 gespecialiseerd in het vervangen van uw oude vertrouwde luchtverwarmer door nieuwe energiezuinige HR-toestellen en combinatie-sets (Allure-Elan-HRE) 


   
  
 
Een groot aantal eigenaren, bewoners van een luchtverwarmingsinstallatie lopen regelmatig tegen zaken aan zoals hoeveel roosters kan ik dicht zetten, hoe krijg ik het warm in de studeerkamer, op de verdieping is het veel te warm kan ik alle roosters daar dan dicht zetten, etc, etc…..

Advies/offerte vervanging luchtverwarmer(s)

Wij kunnen uw oude of nieuwe luchtverwarmingsinstallatie beoordelen en aan u hierover een advies uitbrengen. Maar alleen een advies afgeven is voor ons niet genoeg. Een bewoner die zijn energieverslindende woning wil aanpakken is er vaak niet van op de hoogte, dat zijn/haar woonlasten door middel van verschillende kleine en betaalbare duurzame maatregelen drastisch naar beneden kunnen!

Als bewoner wil je gezond en comfortabel wonen.

Wij constateren dat bij het vervangen van oude luchtverwarmingsinstallaties nog al eens verkeerde keuzes worden gemaakt. Niet het wooncomfort geeft de doorslag maar de installateur laat zich alleen leiden door de hoogte van de investering. Is dit onkunde of worden verkeerde prioriteiten gesteld? In elk geval is het resultaat dat de bewoner inlevert op wooncomfort.

Vandaag de dag zijn de luchtverwarmers van Brink volledig ingespeeld op nog meer comfort de oude comfortregeling is vervangen door een nieuwe elektronisch en temperatuur-gestuurde ventilatorregeling, deze zorgt traploos voor meer of minder lucht zo comfortabel mogelijk naar de uitblaasroosters te transporteren, afhankelijk van de uitblaastemperatuur van het toestel, welke continue wordt gemeten door een gemonteerde temperatuurvoeler in de nabijheid van de warmtewisselaar van de luchtverwarmer.
Bij dit systeem bent u verzekert dat u ook in koudere tijden uw woning warmte en comfort biedt, met duurzame systemen zoals warmtepomp e.d. bij een niet goed geïsoleerde woning kan dit tot problemen lijden. Laat u als bewoner niet de dupe worden van een ondoordachte keuze, ga voor zekerheid en wooncomfort. Voor een vervanging van uw luchtverwarmer bent u bij EconVice Nederland aan het juiste adres.Merken luchtverwarmers in Nederland

Wij zijn bekend met de vervangen van vele fabrikanten van luchtverwarmers in Nederland. EconVice Nederland kan door jarenlange (ruim 40 jaar) expertise uw oude luchtverwarmer vervangen door een nieuwe Brink luchtverwarmer. Brink Climate Systems is één van de grootste fabrikanten op het gebied van luchtverwarming en ventilatiesystemen en wij als installateur vervangen alle onderstaande merken door een BRINK gasgestookte en/of indirect-gestookte luchtverwarmer in combinatie met een Brink HRE cv gaswandketel.

 
 • Brink luchtverwarming
 • Ubbink Mod-Air-Flow
 • Fedders Flexaire
 • Lennox
 • Carrier
 • Climatrol Industries
 • Thermo Air HSU
 • Silentair [snikkertechniek]
 • Fläkt Thermovent L.M.C.
 • Heil – Quaker Corporation
 • Slokker Totaal Unit
 • Stork Multiduct
 • Dupli-Air
 • Econom Ievo
 • Multi Calor
 • Primair
 • Van Iest

Inregelen/afstelling luchtverwarmer

Het belangrijkste  naast een goede aanleg van een luchtverwarmings-installatie is het inregelen en afstellen van de luchtverwarmer! Zowel gas- en luchtzijdig, veelal ligt hier het probleem. Bijkomend voordeel dat bij een goede afstelling, het wooncomfort wordt verhoogt, waardoor u een prettige woonomgeving.

 
           
 
 
Energiebesparing

Energiebesparing draagt nog het meest bij tot de reductie van Co2. Met relatief eenvoudige middelen valt enorme winst te behalen. EconVice kan u adviseren door deze eenvoudige maatregelen toe te passen en te kijken naar uw stookgedrag en dat voelt u meteen in uw portemonnee, vooral nu de laatste berichten zijn dat de energieprijzen de komende jaren met honderden euro’s per jaar gaan toenemen.
Energie besparen door minder water verbruik, ledverlichting, zuinige apparaten, zonne-energie en isolatie. Maar ook de nieuwste slimme BRINK HR-luchtverwarmingsketels.

Bekijk onze TV-uitzending RTL4  EconVice Nederland

klik op de foto voor start video!
 
             


interview met Nana Piguillet-Appiah