Uw luchtverwarminginstallatie is door uw installateur, indien deze gespecialiseerd is luchttechnisch ingeregeld. U kunt dit zelf controleren door te kijken dat het instelschroefje is in of uit is gedraaid dit schroefje zit aan de andere zijde van het kartelrolletje of handel op het rooster.
Ook kunt u uw installateur vragen naar de inregelstaten die hij dan heeft ingevult.
Elk rooster heeft zijn eigen instelling. Om te zorgen dat deze instelling gehandhaafd blijft dienen de roosters altijd bij schoonmaken op dezelfde plek worden gelegd, veranderd u dat of u krijgt nieuwe roosters let dan wel op dat de roosters weer op dezelfde instelling worden afgesteld.
 
Natuurlijk kan ook door ouderdom van de luchtverwarmer dit ontregeld zijn.
Ook kan het zijn dat er tussentijds een gasblok of systeemventilator is vervangen waardoor de instelling ook is veranderd.
 
Als u dit wijzigd zal het systeem niet meer optimaal werken en dient opnieuw ingereld te worden. Dit dient door een gespecialiseerd bedrijf uitgevoerd te worden.
 
Ontregeling kan zorgen voor hoger gasverbruik en klachten zoals tochten en als niet comfortabel worden ervaren , indien u vragen hierover heeft neem dan gerust contact met ons op, wij kunnen u hierin adviseren.