Wist u dat u voor luchtverwarming bij ons aan het juiste adres bent.........
 
Eigenaar Johan Ruiter en oud eigenaar van Haskotherm BV komt persoonlijk bij u langs voor advies voor vervanging van uw oude luchtverwarmer door zijn jarenlange ervaring bent u bij hem aan het juiste adres. Nadat Johan in 2005 zijn vorige bedrijf Haskotherm heeft verkocht aan een Installateur in Heerenveen, heeft Johan niet stil gezeten. In de periode 2005 tot 2007 heeft hij samen met Theun Toering van Comfortrend zich beziggehouden met nieuwe ontwikkelingen in duurzame energie, HR WoonComfort is daarmede door onstaan.
 
In 2007 heeft Johan EconVice Nederland opgericht om zich meer te richten op energiebesparende maatregelen in de bestaande woningbouw, vele woningen zijn door EconVice Nederland voorzien van een energielabel en hieruit kon Johan opmaken dat er veel te doen was en is op energiebesparing zoals wel bleek uit de slechte energielabels die op de woningen werden uitgegeven, Label D, E en F waren geen uitzonderingen.
 
In samenwerking met HR Wooncomfort en Comfortrend zijn er vele projecten succesvol met energie besparende maatregelingen uitgevoerd.
 
Vele oude relaties, oud klanten, bekenden en zelf nieuwe klanten gingen Johan om raad vragen m.b.t. het vervangen van luchtverwarming ketels en dan speciaal gericht op besparing op het gasverbruik.
Mede door deze adviserende rol van hoe ga ik besparen op mijn oude luchtverwarmer is EconVice Nederland zich volledig gaan richten op energie besparen met Luchtverwarming en alles wat daar bij samenhangt.
 
EconVice Nederland is leverancier van BRINK CLIMATE SYSTEMS en is niet alleen in Friesland actief maar door geheel Nederland.
 
Dus heeft u problemen met uw oude luchtverwamer, hoog gasverbruik, tocht, koude/ of te warme vertrekken of wilt u een goed advies over welke mogelijkheden er zijn voor vervanging van uw huidige luchtverwarmer neem dan contact op met Johan Ruiter, EconVice Nederland een gespecialiseerd installatiebedrijf met ruim 40 jaar ervaring !, in vele gevallen komt Johan in eigen persoon de ketel plaatsen. Zie ook ons reeds uitgevoerde projecten van de afgelopen jaren. klik hier voor de link.... Projecten

 
 
Belangstelling neem contact op met;
 
EconVice Nederland 
Midstraat 136 
8501 AV JOURE 
telefoon 0513 67 77 13 


www.econvice.nl
www.luchtverwarmingshop.nl
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
.