Nieuwe roosters of filters nodig?
 
kijk in onze vernieuwde webshop!   TV- uitzending RTL4  EconVice Nederland                
      

 

EconVice Nederland is een Luchttechnisch Installatiebedrijf
die zich gespecialiseerd heeft in duurzame energiebesparende maatregelen en oplossingen van luchtverwarminginstallties in de bestaande woningmarkt.

Wij hebben sinds 1976 een gespecialiceerde kennis opgebouwd in luchtverwarming, een groot aantal eigenaren, bewoners van een luchtverwarmingsinstallatie lopen regelmatig tegen zaken aan zoals hoeveel roosters kan ik dicht zetten, hoe krijg ik het warm in de studeerkamer, op de verdieping is het veel te warm kan ik alle roosters daar dan dicht zetten, etc, etc.....

Wij kunnen uw oude of nieuwe luchtverwarmingsinstallatie beoordelen en aan u hierover een advies uitbrengen. Maar alleen een advies afgeven is voor ons niet genoeg. Een bewoner die zijn energieverslindende woning wil aanpakken is er vaak niet van op de hoogte, dat zijn/haar woonlasten door middel van verschillende kleine en betaalbare duurzame maatregelen drastisch naar beneden kunnen door bijvoorbeeld tochtstrips in de raamkozijnen, brievenbus sluiter.


Het belangrijkste naast een goede aanleg van een luchtverwarmingsinstallatie is het inregelen en afstellen van de luchtverwarmer! zowel gas- en luchtzijdig;

Bijkomend voordeel is bij een goede afstelling, het wooncomfort wordt verhoogt,
waardoor u een prettige woonomgeving creëert en ook niet geheel onbelangrijk, de waarde van de woning d.m.v. deze maatregelen behoorlijk kan stijgen, want een laag gasverbruik telt vandaag de dag zeker mee bij aankoop van een woning.
  
Johan Ruiter, eigenaar van EconVice Nederland en oud ondernemer van  een middelgroot totaal installatiebedrijf in Joure waarin hij 40 jaar ervaring heeft opgedaan als specialiteit en dealer van Brink Luchtverwarming (Brink Climate Systems)

 
Brink Climate Systems: luchtverwarming hoe werkt dat eigenlijk?

 
https://youtu.be/y62AxINkkaA